S spletno trgovino www.trunki.si upravlja podjetje Majina d.o.o.. Podatki podjetja so sledeči:

Polno ime: Majina, posredništvo in svetovanje, d.o.o.
Kratko ime: Majina d.o.o.
Naslov: Petkovškovo nabrežje 31, 1000 Ljubljana
Transakcijski račun: SI56101000049421689 (Banka Intesa Sanpaolo)
Matična številka: 3936872000
Davčna številka: SI 66103223 (Zavezanec za DDV)
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
E-pošta: info@trunki.si
Telefon: +386 (0)31 707 917

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 22.3.2011 (Srg številka 2011/11245).

NAROČILO

Registracija

Za nakupovanje v spletni trgovini www.trunki.si ni potrebna registracija, vendar pa vam le-ta prinaša številne ugodnosti ter olajša prihodnje nakupe. Registracija je brezplačna in brez obveznosti. Registrirate se v razdelku »Prijava«, ki ga najdete na vrhu strani. Vpišite zahtevane podatke in potrdite registracijo. Po elektronski pošti boste prejeli geslo za prijavo. Svetujemo, da si to geslo ob prvi prijavi spremenite. S prijavo v vaš račun lahko spreminjate tudi vse svoje ostale podatke in spremljate zgodovino naročil.


Naročila preko spletne trgovine www.trunki.si
Naročanje v spletni trgovini www.trunki.si poteka v slovenskem jeziku preko svetovnega spleta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene vsebujejo 22 % DDV. Veljavnost cen za izbrano blago velja na dan nakupa. Naročila sprejemamo preko obrazca v spletni trgovini www.trunki.si, preko e-pošte info@trunki.si in tudi telefonsko na številko 031707917.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosimo obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@trunki.si ali po telefonu 031707917.


Zavrnitev naročila
Spletna trgovina www.trunki.si si pridržuje pravico, da zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso že plačano kupnino nakažemo naslednji delovni dan.


Cene izdelkov
Vse objavljene cene artiklov na www.trunki.si so navedene v denarni enoti EVRO (€) ter že vključujejo 22% davek na dodano vrednost. Cene so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko www.trunki.si. Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta.

Načini plačila in plačilni pogoji
Nakup v spletni trgovini www.trunki.si je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.
Spletna trgovina www.trunki.si omogoča naslednje načine plačila:

1. Plačilo po povzetju

Transportna služba DPD vam paket dostavi na vaš dom. Če vas ob dostavi ni na naslovu, vas kurir pokliče na mobilno številko, ki ste nam jo zaupali ob naročilu. Kurir vam pusti obvestilo s kontaktno številko, na katero pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo. Zagotavljamo dostavo najkasneje v 3 delovnih dneh. Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za naročila v spletni trgovini www.trunki.si v vrednosti do 60 eur je 5 eur (z ddv), za naročila v vrednosti nad 60 eur je poštnina brezplačna.  Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob dostavi paketa kurirju odkupnino (kupnino naročila in poštnino) za paket plačali z gotovino.

2.  Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Majina d.o.o. (po ponudbi / predračunu).

Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na 031707917 ali preko  elektronske pošte. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje predračun z vsemi potrebnimi podatki za izpolnitev UPN naloga in plačilu na bančnem okencu ali preko spletne banke. Rok veljavnosti predračuna je 8 dni od prejema na vaš spletni naslov. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun, lahko pa izdelek prevzame na sedežu podjetja. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji.
 

3. Plačilo s karticami preko sistema Borgun

Plačate lahko s sledečimi karticami:

Maestro
MasterCard
Visa
Union Pay
JCB

Kje vnesem številko kartice?
Majina d.o.o. uporablja sistem varnega plačevanja B-Payment / Borgun. Ko izberete plačilo s kartico, se vaš postopek nakupa prenese v sistem Borgun in tam vnesete podatke kartice. Majina d.o.o. nima dostopa do teh podatkov.

Je plačevanje s kartico varno?
Borgun pri varstvu podatkov uporablja najsodobnejše standarde – Secure Socket Layer (SSL) protokol s 128-bitnim šifriranjem podatkov in MD5 algoritem.

Vse transakcije so v skladu z najnovejšimi predpisi EU SCA 3DS2, ki veljajo od 1.1.2021.

4. Plačilo preko sistema PayPal

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Je storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic). PayPal se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje on-line plačila v spletnih trgovinah.

5. Plačilo s kartico ali gotovino

Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavno-prodajnem salonu SEMPATJA podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31, 1000 Ljubljana, Slovenija. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

Dostava
Transportna služba DPD vam po uradnem ceniku paket dostavi na vaš dom. Če vas ob dostavi ni na naslovu, vas kurir pokliče na mobilno številko, ki ste nam jo zaupali ob naročilu. Kurir vam pusti obvestilo s kontaktno številko, na katero pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo. Zagotavljamo dostavo najkasneje v 3 delovnih dneh. Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za naročila v spletni trgovini www.trunki.si 

  • za vsa naročila do 60 eur znaša 5 eur (z ddv)
  • za naročila v vrednosti nad 60 eur (z ddv) je poštnina brezplačna.

Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob prevzemu plačali kupnino za naročeni artikel in poštnino.

Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavno-prodajnem salonu SEMPATJA podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31, 1000 Ljubljana, Slovenija. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

V primeru kakršnihkoli vprašanj v zvezi s poštnino se prosimo obrnite na info@trunki.si ali nas pokličite na 031 707 917.

Reklamacija
Ob prejemu poškodovanega izdelka med transportom ali odprte embalaže izdelek takoj reklamirajte dostavljavcu in nas obvestite na elektronski naslov info@trunki.si. V primeru prejema napačnega izdelka ali izdelka z napako, nas takoj obvestite na elektronski naslov info@trunki.si. Izdelek vam bomo zamenjali,  pri čemer stroške dostave krijemo mi.


Vračilo blaga
Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljavcu, nato pa se s podjetjem dogovoriti za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Če se kupec odloči za zamenjavo, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške dostaviti podjetju MAJinA d.o.o. najkasneje v štirinajstih (14) dneh po dogovoru o menjavi blaga. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju ali dostavljavcu, od katerega je blago prejel.

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) pošljemo drug artikel ali vrnemo že plačano kupnino. Ob vračilu blaga nam prosim posredujte tudi številko računa za blago, vaše osebne podatke ter transakcijski račun, na  katerega želite, da se plačilo vrne.


Menjava blaga
Ob ugotovitvi, da vam izdelek oz. njegova barva ne ustreza, ga brez težav zamenjamo. V tem primeru stroške pošiljanja krijete vi. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.


Garancija
Proizvajalec jamči za kakovost oziroma za brezhibno delovanje v garancijskem roku, ki začne teči z datumom prejema blaga. Garancijska doba za kovčke TRUNKI je 5 let, za ostale izdelke TRUNKI pa 12 mesecev od dneva nakupa. Garancija ne pokriva škode, ki nastane zaradi nepooblaščenih posegov v obliko in namembnost artikla. Prav tako garancija ne velja ob neupoštevanju NAVODIL ZA VARNO UPORABO (so na izdelku). Garancija ne pokriva običajne obrabe proizvoda.


Avtorske pravice
Spletna trgovina www.trunki.si je v lasti podjetja MAJinA d.o.o. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo z odobritvijo podjetja MAJinA d.o.o..

Podatki na straneh
Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Končne določbe
Za pravna razmerja med uporabniki in ponudnikom se uporablja pravo Republike Slovenije in pravo Evropske skupnosti. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani, Republika Slovenija.