Načini plačila in plačilni pogoji
Nakup v spletni trgovini www.trunki.si je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.
Spletna trgovina www.trunki.si omogoča naslednje načine plačila:

1. Plačilo po povzetju

Transportna služba DPD vam paket dostavi na vaš dom. Če vas ob dostavi ni na naslovu, vas kurir pokliče na mobilno številko, ki ste nam jo zaupali ob naročilu. Kurir vam pusti obvestilo s kontaktno številko, na katero pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo. Zagotavljamo dostavo najkasneje v 3 delovnih dneh. Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za naročila v spletni trgovini www.trunki.si v vrednosti do 60 eur je 5 eur (z ddv), za naročila v vrednosti nad 60 eur je poštnina brezplačna.  Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob dostavi paketa kurirju odkupnino (kupnino naročila in poštnino) za paket plačali z gotovino.

2.  Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Majina d.o.o. (po ponudbi / predračunu).

Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na 031707917 ali preko  elektronske pošte. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje predračun z vsemi potrebnimi podatki za izpolnitev UPN naloga in plačilu na bančnem okencu ali preko spletne banke. Rok veljavnosti predračuna je 8 dni od prejema na vaš spletni naslov. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun, lahko pa izdelek prevzame na sedežu podjetja. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji.
 

3. Plačilo s karticami preko sistema Borgun

Plačate lahko s sledečimi karticami:

Maestro
MasterCard
Visa
Union Pay
JCB

Kje vnesem številko kartice?
Majina d.o.o. uporablja sistem varnega plačevanja B-Payment / Borgun. Ko izberete plačilo s kartico, se vaš postopek nakupa prenese v sistem Borgun in tam vnesete podatke kartice. Majina d.o.o. nima dostopa do teh podatkov.

Je plačevanje s kartico varno?
Borgun pri varstvu podatkov uporablja najsodobnejše standarde – Secure Socket Layer (SSL) protokol s 128-bitnim šifriranjem podatkov in MD5 algoritem.

Vse transakcije so v skladu z najnovejšimi predpisi EU SCA 3DS2, ki veljajo od 1.1.2021.

4. Plačilo preko sistema PayPal

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Je storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic). PayPal se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje on-line plačila v spletnih trgovinah.

5. Plačilo s kartico ali gotovino

Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavno-prodajnem salonu SEMPATJA podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31, 1000 Ljubljana, Slovenija. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

Dostava
Transportna služba DPD vam po uradnem ceniku paket dostavi na vaš dom. Če vas ob dostavi ni na naslovu, vas kurir pokliče na mobilno številko, ki ste nam jo zaupali ob naročilu. Kurir vam pusti obvestilo s kontaktno številko, na katero pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo. Zagotavljamo dostavo najkasneje v 3 delovnih dneh. Poštnina (z vključeno provizijo za odkupnino) za naročila v spletni trgovini www.trunki.si 

  • za vsa naročila do 60 eur znaša 5 eur (z ddv)
  • za naročila v vrednosti nad 60 eur (z ddv) je poštnina brezplačna.

Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob prevzemu plačali kupnino za naročeni artikel in poštnino.

Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavno-prodajnem salonu SEMPATJA podjetja MAJinA d.o.o. na Petkovškovem nabrežju 31, 1000 Ljubljana, Slovenija. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

V primeru kakršnihkoli vprašanj v zvezi s poštnino se prosimo obrnite na info@trunki.si ali nas pokličite na 031 707 917.